+31(0)33 277 9941 Offerte aanvragen

Warehouse met voorraadbeheer

13.000m² beveiligde opslag- en overslagruimte

In Scherpenzeel beschikt Van Heugten Transport over een warehouse van 13.000m². Deze beveiligde opslag- en overslagruimte biedt plaats aan 15.000 blokpallets. Met een smalle hoogwerker en reachtruck met hoogtekiezer worden de droge goederen verplaatst.

Voorraadbeheersysteem 

Met het voorraadbeheersysteem, ondersteunt door WMS software, is het mogelijk om uw volledige voorraadbeheer uit te besteden. Indien gewenst kunnen we uw goederen ook ompakken. Ons voorraadbeheersysteem beheert onder andere de locatie-indeling van de stellingen in het magazijn, de orderstroom in de juiste planningsvolgorde en de goederenstroom.

Cross docking

Voor cross docking is 500m² beschikbaar. Hier worden goederen overgeladen en op route gezet voor transport. Dankzij cross docking hoeven goederen niet eerst te worden opgeslagen, maar kunnen deze direct overgezet worden als uitgaande goederen. Het transport wordt efficiënter gemaakt, wat steeds belangrijker wordt voor het vervoer van bijvoorbeeld voeding en medicijnen.

Offerte aanvragen

Warehousing in het kort

  • 13.000 m2 beveiligde opslag- en overslagruimte
  • plaats voor 15.000 blokpallets
  • warehousing met voorraadbeheersysteem
  • opslag en overslag van droge producten
  • ruimte van 500 m2 voor cross docking

Vraag hier uw warehouse offerte aan!

(pallets in/uit per week)
Aanhef *

Direct contact

Van Heugten Transport is sinds 1950 uitgegroeid tot internationaal logistiek dienstverlener met dagelijks transport door bijna heel West-Europa en een warehouse met opslagmogelijkheden tot 13.000m². Wilt u gebruik maken van onze logistieke diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

+31 (0)33 - 277 9941

Corona maatregelen Van Heugten Transport

Transporten via Van Heugten houden vooralsnog doorgang. Er zijn wel aangescherpte maatregelen.

Meer informatie

Van Heugten Transport, voor u!

Transport vanuit
het hart!
+31(0)33 277 9941