13.000 m2 warehouse

Warehousing

Van Heugten Transport is gelegen in Scherpenzeel en beschikt over 13.000 m2 beveiligde opslag- en overslagruimte, voorzien van sprinklers en inbraakbeveiliging. Door de gunstige geografische ligging, met korte uitvalswegen naar de A1, A12, A28 en A30, is Van Heugten Transport onder andere binnen 45 minuten vanuit Duitsland te bereiken.

Moderne warehousing

Deze moderne warehouse omgeving is volledig voorzien van palletstellingen en biedt plaats aan 15.000 blokpallets. Met modern intern transport worden de pallets zo efficiënt mogelijk verplaatst. Zo loopt er een smalle hoogwerker op een inductielijn en is er voor de inrijstellingen een reachtruck met hoogtekiezer beschikbaar.

Certificaten

  • Al het warehouse personeel beschikt over de juiste heftruckcertificaten.
  • Zowel het interne transport als de stellingen worden jaarlijks gekeurd volgens de daarvoor geldende normen.

Voorraadbeheersysteem

Het voorraadbeheersysteem wordt ondersteund door WMS software. Dit voorraadbeheersysteem beheert onder andere de locatie-indeling van de stellingen in het magazijn, de orderstroom in de juiste planningsvolgorde en de goederenstroom. Van Heugten Transport kan het volledige voorraadbeheer verzorgen en kan indien gewenst ook de goederen ompakken (Value added logistics).

Wat voor soorten producten kunt u opslaan?

Alle droge producten kunnen bij Van Heugten Transport worden opgeslagen. Voorbeelden van veel opgeslagen goederen zijn tapijttegels en plastic trays. Deze worden op pallets opgeslagen.

Cross docking

Voor cross docking is 500 m2 beschikbaar.  Hier worden goederen overgeladen en op route gezet voor transport. Dankzij cross docking hoeven goederen niet eerst te worden opgeslagen, maar kunnen deze direct overgezet worden als uitgaande goederen. Het transport wordt efficiënter gemaakt, wat steeds belangrijker wordt voor het vervoer van bijvoorbeeld voedsel en medicijnen.

Warehousing

In het kort

  • 13.000 m2 beveiligde opslag- en overslagruimte
  • plaats voor 15.000 blokpallets
  • warehousing met voorraadbeheersysteem
  • opslag en overslag van droge producten
  • ruimte van 500 m2 voor cross docking

Warehouse in beeld

Vraag het aan Van Heugten Transport
Reactie:
* Verplicht veld
Offerte aanvragen
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op zoek naar de juiste logistieke dienstverlener voor internationaal transport?
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!