+31(0)33 277 9941 Offerte aanvragen

Duurzaam transport

Lean & Green programma

Van Heugten Transport gelooft in een duurzame manier van ondernemen waarin bewust wordt stil gestaan bij de impact die Van Heugten Transport op het milieu en haar omgeving heeft. Met het ‘Lean & Green’ programma wil Van Heugten Transport zorgen voor minder negatieve gevolgen op het milieu.

Door het implementeren van continue verbeteringen en innovaties, streeft Van Heugten Transport naar een lange termijn waardecreatie voor de stakeholders en willen zij daarnaast een inspirerende omgeving creëren voor de medewerkers. Een omgeving waar volop ruimte is voor ondernemerschap en creativiteit.

CO2 uitstoot verminderen

Van Heugten Transport heeft de afgelopen jaren een reductie van 20% aan CO2 uitstoot bereikt ten opzichte van het startjaar in 2009. Om dit doel te bereiken heeft Van Heugten Transport de volgende maatregelen genomen:

  • Overstappen op TRAXX-Diesel
  • Het gebruik maken van lage-weerstandsbanden
  • Samenwerking aangaan met klanten en collega-vervoerders om de beladingsgraad te verhogen
  • Het uitvoeren van chauffeurscoaching

De beste transportservice tegen marktconforme prijzen

De klant staat bij Van Heugten Transport centraal en de duurzaamheidmissie zal zich voor de klanten gaan vertalen in een “best of class” service, tegen marktconforme prijzen en een minimale impact op het milieu.

Duurzaam transport in het kort

  • Lean & Green
  • continue verbeteringen en innovaties
  • CO2 uitstoot verminderen
  • minimale impact op het milieu

Kennismaken met Van Heugten

Direct contact

Van Heugten Transport is sinds 1950 uitgegroeid tot internationaal logistiek dienstverlener met dagelijks transport door bijna heel West-Europa en een warehouse met opslagmogelijkheden tot 13.000m². Wilt u gebruik maken van onze logistieke diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

+31 (0)33 - 277 9941

Offerte aanvragen

Vraag het aan Van Heugten Transport

Aanhef *

Van Heugten Transport, voor u!

Transport vanuit
het hart!
+31(0)33 277 9941