+31(0)33 277 9941 Offerte aanvragen

Eigen wagenpark

Trucks en trailers voor nationaal en internationaal transport

Het wagenpark van Van Heugten Transport bestaat uit ruim 50 trucks en 100 trailers. Afhankelijk van het soort transport zijn er diverse trucks en opleggers beschikbaar.

De trucks zijn van de merken Volvo, Scania en Daf en zijn allemaal voorzien van een Track en Trace boardcomputer. Hierdoor is er altijd actuele informatie over de locatie van de zendingen beschikbaar.

Trailers

Van Heugten Transport maakt gebruik van verschillende soorten trailers. Voor het internationale transport wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van 13,6 meter lange tautliners. Voor het onbegeleide verkeer naar Engeland gebruikt van Heugten Transport euroliners (ferrytrailers). Dit zijn tautliners met zijborden en extra ogen voor het vastzetten op de ferryboten. Van Heugten Transport zet citytrailers in voor de distributie van pallets naar klanten in de land en tuinbouw. Ook wordt er gereden met los gestorte bulkgoederen. Voor dit transport gebruik Van Heugten bulktrailers, zogenaamde onderlossers.

Stadsleveringen en spoedritten

Voor leveringen van goederen in stedelijk gebied maakt Van Heugten Transport gebruik van een bakwagen met laadklep. Deze wordt gezamenlijk met een paar kleinere voertuigen ook ingezet voor spoedleveringen.

Wagenpark in het kort

  • Eigen trucks en trailers
  • Trucks van de merken Volvo, Scania en Daf
  • Tauliners met laadklep, Ferrystrailers, Citytrailers met laadklep en Bulktrailers
  • Bakwagen van 7 ton en 2,5 ton voor stadleveringen en spoedritten

Kennismaken met Van Heugten

Direct contact

Van Heugten Transport is sinds 1950 uitgegroeid tot internationaal logistiek dienstverlener met dagelijks transport door bijna heel West-Europa en een warehouse met opslagmogelijkheden tot 13.000m². Wilt u gebruik maken van onze logistieke diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

+31 (0)33 - 277 9941

Offerte aanvragen

Vraag het aan Van Heugten Transport

Aanhef *

Van Heugten Transport, voor u!

Transport vanuit
het hart!
+31(0)33 277 9941