+31(0)33 277 9941 Offerte aanvragen

Van Heugten Transport in ‘Regio in Bedrijf’

Transportsector is volop in Beweging

Onlangs werd Van Heugten Transport uitgelicht in het magazine ‘Regio in Bedrijf’. In het artikel komt de totstandkoming van het bedrijf aan bod en wordt uitgebreid in gegaan op aspecten als duurzaam ondernemen, CO2 reducties en de nieuwbouw in de thuisbasis Scherpenzeel. Tevens worden de actuele ontwikkelingen binnen de logistieke markt besproken die kansen, maar ook veel onzekerheid voor de sector met zich meebrengen. Directeur Gijs van den Broek, die in 2010 als toenmalige bedrijfsleider het transportbedrijf overnam, licht uitgebreid het huidige reilen en zeilen binnen de transportsector toe. 

Uitbreiding en nieuwbouw Van Heugten Transport

Om in te spelen op toenemende wensen van klanten breidt Van Heugten Transport komende tijd flink uit. Op het onlangs aangekochte terrein van 22.000 vierkante meter wordt medio 2019 een nieuw kantoordeel, expeditieruimte en een warehouse gerealiseerd. Dit zal plaats bieden aan 70 vrachtwagens en 15.000 pallets, inclusief verrijdbare stellingen. De locatie aan de Stationsweg blijft in gebruik voor andere logistieke activiteiten. 

Flexibel meedenken met de klant

Het wagenpark van Van Heugten Transport telt inmiddels 50 trucks, 100 trailers en is dagelijks, ook via charters, met zo’n 75 wagens op de Europese wegen te vinden. Vanaf de oprichting in 1950 zijn de uitgangspunten in de aanpak onveranderd gebleven; op tijd, veilig, duurzaam, betaalbaar en snel, waarbij flexibel met opdrachtgevers wordt meegedacht voor de beste oplossing. Aandacht voor de mens, middelen en alternatieve, zuinige brandstoffen staan daarbij voorop en op dat vlak wordt volop geïnnoveerd en geïnvesteerd. Zo worden er momenteel uitgebreide tests gedaan met het rijden op aardgas. 

Voor ieder transport hebben wij een innovatie en duurzame oplossing.

Inspelen op actuele ontwikkelingen 

Aansluitend gaat Van den Broek ook in op de knellende rendementen die momenteel over de gehele sector spelen. Hoewel over het aantal orders de transporteurs niet hoeven te klagen, Van Heugten een goede bekendheid geniet en aan gemotiveerde chauffeurs geen gebrek heeft, blijven de kosten stijgen. In tegenstelling tot andere bedrijven heeft Van Heugten Transport begin dit jaar echter geen tariefsverhogingen van 8 tot 9 procent doorgevoerd, maar zet juist in op nog efficiënter werken en een goede landelijke en regionale inbedding.

Lees het volledige artikel

Vraag het aan Van Heugten Transport

Aanhef *

Direct contact

Van Heugten Transport is sinds 1950 uitgegroeid tot internationaal logistiek dienstverlener met dagelijks transport door bijna heel West-Europa en een warehouse met opslagmogelijkheden tot 13.000m². Wilt u gebruik maken van onze logistieke diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

+31 (0)33 - 277 9941

Offerte aanvragen

Corona maatregelen Van Heugten Transport

Transporten via Van Heugten houden vooralsnog doorgang. Er zijn wel aangescherpte maatregelen.

Meer informatie

Van Heugten Transport, voor u!

Transport vanuit
het hart!
+31(0)33 277 9941