+31(0)33 277 9941 Offerte aanvragen

Van Heugten Transport en MOBA naar Spanje

Een samenwerking voor het realiseren van internationaal transport

Als er iemand met eieren overweg kan is dat het Barnevelds bedrijf MOBA wel. Zij zijn ’s werelds grootste fabrikant van machines die eieren sorteren, verpakken en verwerken. Een erg precies karweitje, want de eieren mogen natuurlijk niet beschadigen. Ook het vervoer van deze machines komt erg nauwkeurig, maar dat past gelukkig precies in het straatje van Van Heugten Transport.

Met spoed richting de Spaanse grens

Zondagavond 29 april zijn 7 trailers vol vertrokken richting Spanje om daar op meerdere adressen machines af te leveren. Normaal weinig bijzonders, maar deze week waren er wel wat bijzonderheden. Op 1 mei viert men in Frankrijk de Dag van de Arbeid en dan geldt er in geheel Frankrijk een rijverbod. Het was dus zorg om 30 april 22:00 uur de Spaanse grens gepasseerd te zijn…

Via de zijkant lossen was geen probleem

Op dinsdag 1 mei zijn alle vrachten volgens planning aangekomen en konden deze direct geïnstalleerd worden door de MOBA service monteurs die op locatie klaar stonden. Een deel van de machines moesten vanwege de grootte via de zijkant gelost worden, maar dat was geen probleem met onze Tautliners. Het andere deel werd met een laadklep op de bouwlocatie gelost.

Bekijk hieronder een fotoimpressie

Direct contact

Van Heugten Transport is sinds 1950 uitgegroeid tot internationaal logistiek dienstverlener met dagelijks transport door bijna heel West-Europa en een warehouse met opslagmogelijkheden tot 13.000m². Wilt u gebruik maken van onze logistieke diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

+31 (0)33 - 277 9941

Offerte aanvragen

Vraag het aan Van Heugten Transport

Aanhef *

Van Heugten Transport, voor u!

Transport vanuit
het hart!
+31(0)33 277 9941