Van Heugten Transport BV

Kwaliteit, betrouwbaar, duurzaam, sociaal en innovatief

Van Heugten Transport is een transportbedrijf, gevestigd in Scherpenzeel. Met een modern wagenpark van ruim 50 trucks en 100 trailers, bedient Van Heugten Transport haar klanten met internationaal transport door West-Europa en diverse logistieke diensten.

Vervoer droge producten

Voor het vervoer van alle voorkomende droge producten (handelsgoederen) kunt u bij Van Heugten Transport terecht. Ons transportbedrijf is inzetbaar voor tal van goederen, variërend van tapijt en kunststofproducten tot legeringsmiddelen, metalen en verpakkingsmiddelen. Van Heugten Transport is gespecialiseerd in het pallettransport, vanaf één pallet (groupage) tot en met full loads.

Dagelijks internationaal transport

Dagelijks worden internationale groupage transporten van en naar Duitsland, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk en Denemarken gereden. Het transport naar de landen omvat meestal deelladingen. Retour worden er voornamelijk complete vrachten gereden.

Van Heugten Transport maakt geen gebruik van hubs of palletnetwerken, waardoor wij uw goederen van A tot Z in eigen beheer hebben.

Warehouse

Naast internationaal transport biedt Van Heugten Transport 13.000 m2 aan beveiligde opslagruimte. Dit warehouse ligt in Scherpenzeel en heeft een gunstige ligging, met korte uitvalswegen naar de A1, A12, A28 en A30. Dit moderne warehouse is volledig voorzien van palletstellingen en biedt plaats aan 15.000 blokpallets.

Onderhoudswerkplaats bedrijfswagens

Voor de eigen vrachtwagens en voor externe klanten heeft Van Heugten Transport een garage waar onderhoudswerkzaamheden aan bedrijfswagens worden uitgevoerd.

Missie en Visie

Van Heugten Transport is een professionele logistieke dienstverlener in het midden van Nederland, die zich gespecialiseerd heeft in internationale transporten richting, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Oostenrijk en Denemarken. Als Value Added Logistics biedt van Heugten warehousing activiteiten aan voor zijn klanten. Van Heugten staat voor een duurzaam beleid op het gebied van milieu, mensen, service en resultaten. Onze bedrijfscultuur is er gericht op om “het samen elke dag een stapje beter te doen” op weg naar een sociale en duurzame organisatie. De klant staat bij ons centraal en onze duurzaamheidmissie zal zich voor onze klanten gaan vertalen in een “best in class” service, tegen marktconforme prijzen en een minimale impact op het milieu.

Duurzaamheid is cruciaal om te overleven binnen de logistieke sector. Van Heugten Transport wil marktleider zijn op het gebied van duurzaam transporteren en wil de hele logistieke wereld laten zien wat dit inhoudt in termen van milieu, mensen, service en winsten. In het jaar 2050 willen wij geen negatieve impact meer hebben op het milieu. Van Heugten wil een leidende rol spelen bij het veranderen van de Europese transportmarkt van een korte termijn prijsgeoriënteerde markt naar een lange termijn duurzame markt. Dag in dag uit zijn onze medewerkers met veel inspiratie, betrokkenheid en innovatie bezig om onze visie gestalte te geven.

Van Heugten Transport in het kort

Kerncijfers

  • 80 medewerkers
  • 53 trucks
  • 102 trailers
  • 13.000 m2 warehousing
  • 15.000 palletplaatsen
  • 500 m2 crossdock

Maak kennis met ons transportbedrijf. Bekijk online de presentatie...

Van Heugten Transport in beeld

Vraag het aan Van Heugten Transport
Reactie:
* Verplicht veld
Offerte aanvragen
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op zoek naar de juiste logistieke dienstverlener voor internationaal transport?
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!