+31(0)33 277 9941 Offerte aanvragen

Onderhoudswerkplaats bedrijfswagens

Voor eigen bedrijfswagens en voor die van derden

Van Heugten Transport heeft een eigen onderhoudswerkplaats voor het repareren en onderhouden van bedrijfswagens. Hier worden reparaties en onderhoud uitgevoerd aan de eigen bedrijfswagens,  maar ook andere organisaties kunnen hier met de bedrijfswagens terecht.

Eigen bedrijfswagens

Steeds meer fleetowners besteden de onderhoudswerkzaamheden aan de trucks en trailers uit aan dealers. Van Heugten Transport heeft er bewust voor gekozen om dat niet te doen en houden daarmee de flexibiliteit en regie in eigen hand.

Bedrijfswagens collega vervoerders

Van Heugten Transport biedt collega vervoerders de mogelijkheid om mee te profiteren van deze goed uitgeruste garage. De werkplaats ontzorgt haar klanten met reparaties, preventief onderhoud en APK keuringen aan bedrijfswagens.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend in balans en maakt het voor de klanten en onszelf mogelijk om de kosten per kilometer te reduceren.

Diverse werkzaamheden

In de onderhoudswerkplaats kunt u terecht voor onder andere het testen van de remmen, het ijken van de tachograaf, het uitlezen van technische storingen en het uitvoeren van een roetmeting.

Offerte aanvragen

Onderhoudswerkplaats bedrijfswagens in het kort

  • onderhoud en reparaties
  • eigen bedrijfswagens
  • bedrijfswagens collega vervoerders
  • goede prijs-kwaliteitverhouding

Kennismaken met Van Heugten

Direct contact

Van Heugten Transport is sinds 1950 uitgegroeid tot internationaal logistiek dienstverlener met dagelijks transport door bijna heel West-Europa en een warehouse met opslagmogelijkheden tot 13.000m². Wilt u gebruik maken van onze logistieke diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

+31 (0)33 - 277 9941

Vraag hier uw offerte aan! - TEST

Aanhef *

Van Heugten Transport, voor u!

Transport vanuit
het hart!
+31(0)33 277 9941