Logistieke dienstverlening

Logistieke diensten

Planning & Logistiek

Het hart van transportbedrijf Van Heugten Transport is de afdeling planning en logistiek. Goed opgeleide medewerkers maken gebruik van de modernste software om transport en voorraadbeheer optimaal op elkaar af te stemmen. De goed geoliede organisatie voorziet in een planning op maat, met voldoende flexibiliteit om ook bij te kunnen sturen wanneer situaties daar om vragen. Het maakt van Van Heugten Tranport een logistiek dienstverlener pur sang.

Internationaal transport

Met een modern wagenpark van ruim 50 trucks en 100 trailers, bedient Van Heugten Transport haar klanten met internationaal transport door West-Europa en diverse logistieke diensten. Dagelijks worden internationale transporten van en naar Duitsland, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk en Denemarken gereden.

Warehousing

Van Heugten Transport is gelegen in Scherpenzeel en beschikt over 13.000 m2 beveiligde opslag- en overslagruimte, voorzien van sprinklers en inbraakbeveiliging. Door de gunstige geografische ligging, met korte uitvalswegen naar de A1, A12, A28 en A30, is Van Heugten Transport onder andere binnen 45 minuten vanuit Duitsland te bereiken.

Voorraadbeheer

Met het moderne voorraadbeheersysteem beheert Van Heugten Transport onder andere de locatie-indeling van de stellingen in het magazijn, de orderstroom in de juiste planningsvolgorde en de goederenstroom.

Cross docking

Voor cross docking is 500 m2 beschikbaar.  Hier worden goederen overgeladen en op route gezet voor transport. Dankzij cross docking hoeven goederen niet eerst te worden opgeslagen, maar kunnen deze direct overgezet worden als uitgaande goederen. Het transport wordt efficiënter gemaakt, wat steeds belangrijker wordt voor het vervoer van bijvoorbeeld voedsel en medicijnen.

Value Added Logistics

Bij Van Heugten Transport kunt u ook terecht voor Value Added Logistics (VAL). Het warehouse is uitgerust met een afdeling waar u goederen kunt laten inpakken, ompakken, verpakken of sealen.

Logistieke diensten

In het kort

  • planning en logistiek
  • internationaal transport
  • warehousing
  • voorraadbeheer
  • cross docking
  • Value Added Logistics

Logistieke diensten in beeld

Vraag het aan Van Heugten Transport
Reactie:
* Verplicht veld
Offerte aanvragen
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op zoek naar de juiste logistieke dienstverlener voor internationaal transport?
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!