+31(0)33 277 9941 Offerte aanvragen

Bijzonder vervoer vanuit Frankrijk

Van Heugten Transport vervoert toekomstige foodtrucks

Frankrijk; het land van wijn, stokbrood en…. De Citroën!
Wat zou je doen als je een paar mooie exemplaren van een Citroën HY op de kop hebt weten te tikken in Frankrijk? De verre rit naar Nederand kunnen ze helaas niet meer zelf maken, maar gelukkig is er Van Heugten transport die graag een handje meehelpt.

Transport vanuit Frankrijk

Op een oud boerderijtje stonden deze 2 prachtige exemplaren in de schuur. Ze waren er hard aan toe om weer gebruikt te worden in een nieuw leven. Met wat stuurmanskunsten over de smalle wegen van het platteland van Frankrijk is een van onze chauffeurs de auto’s op gaan halen. Na de auto’s voorzichtig ingeladen te hebben, en ze zorgvulding vast te hebben gezet zijn ze naar Nederland vervoerd. Hier zullen ze worden opgeknapt en omgebouwd en kunt u ze binnenkort misschien wel bewonderen op een foodtruck festival.

Bijzondere zendingen zijn bij ons geen probleem

Doordat wij geen gebruik maken van distributie netwerken of pallethubs zijn dit soort bijzondere zendingen geen probleem voor ons. Ook niet als het gaat om internationaal transport.

Bekijk hieronder een fotoimpressie

Direct contact

Van Heugten Transport is sinds 1950 uitgegroeid tot internationaal logistiek dienstverlener met dagelijks transport door bijna heel West-Europa en een warehouse met opslagmogelijkheden tot 13.000m². Wilt u gebruik maken van onze logistieke diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

+31 (0)33 - 277 9941

Offerte aanvragen

Vraag het aan Van Heugten Transport

Aanhef *

Van Heugten Transport, voor u!

Transport vanuit
het hart!
+31(0)33 277 9941